Het GeluksLab

De Formule Naar Een Mooier En Gelukkiger Leven

Afvallen en op gewicht blijven, wie wil dit niet?

Is dit ook jouw droom maar lukt het niet? Ben jij een emotie eter, heb jij de hele dag honger of vliegen de kilo’s er na een dieet toch elke keer weer aan? Vaak ligt de sleutel tot succes in je onderbewustzijn.

Als je jouw eetgedrag echt wilt veranderen en je wilt duurzaam op je gewicht blijven, dan is het belangrijk dat je onderbewustzijn en je bewustzijn samenwerken. Wist je dat 90% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewustzijn? Begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dit alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te doen.

Als je vaak trek hebt en je eet veel dan krijg je in de loop van de tijd een grotere maag.

Als je last hebt van overgewicht en je wilt daar vanaf dan is het (mits je overgewicht niet door medische redenen veroorzaakt wordt) belangrijk dat je minder gaat eten. Dit is heel lastig als je een grote maag hebt want jouw maag geeft het “VOL” gevoel pas door aan je hersenen als je maag ook echt vol is.

Met een maagband wordt je eigen maag gedeeltelijk afgekneld met een band waardoor er een kleiner maagje ontstaat. Je kunt je voorstellen dat dan het “VOL” signaal eerder naar je hersenen gestuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat je zonder moeite en zonder hongergevoel gemakkelijk kilo’s kwijt raakt.

Een operatieve maagverkleining, maagband of maagballon zijn allemaal pittige chirurgische ingrepen. Het werkt goed, maar er zijn ook risico’s aan verbonden en de operaties zijn er erg prijzig.

Hoe ziet het programma eruit

Het ‘hypnotische maagband’ programma bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Deze ga je dagelijks beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Wat doet het ‘hypnotische maagband’ programma voor jou?

 • Sabotage stoppen
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen
 • Je maag verkleinen (virtueel)
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Want…… lekker in je lichaam zitten, heeft een positivieve uitwerking op je geluksgevoel!

Wat zijn de voordelen van dit programma

Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband is geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

De hypnotische maagband

De hypnotische maagband is een perfect alternatief voor de echte maagoperatie met een vergelijkbaar slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan een afspraak.


 


 

                                                                      


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 
Opbellen
E-mail
Info