Het GeluksLab

De Formule Naar Een Mooier En Gelukkiger Leven

Over Het GeluksLab 

Het GeluksLab, praktijk voor coaching en hypnotherapie. Gevestigd in Terheijden, op korte afstand van Breda en Oosterhout. Het GeluksLab is een praktijk waar je samen met een coach of hypnotherapeut op zoek gaat naar de formule voor jouw mooiste leven, jouw levensgeluk.         En dat in de breedste zin van het woord. 

Of het nu gaat om meer geluk in je relatie, meer plezier op je werk, je lekkerder voelen in je lijf, beter omgaan met emoties, blokkades, trauma's, dilemma's of angsten, voor een lastige keuze staan, het verwezenlijken van een droom, of wat dan ook.                 

In Het GeluksLab wordt er alles aan gedaan om jouw doelen te bereiken en je dromen waar te maken en jouw formule te vinden naar jouw mooiste leven. En niks is onmogelijk! En het mooiste van alles is: alle hulpbronnen en oplossingen zitten in jou! Het GeluksLab helpt je om de juiste formule (terug) te vinden.

De drijvende kracht achter Het GeluksLab is Mirjam Schrauwen. Zij weet als geen ander wat het is om de zoektocht naar een mooiste leven te ervaren en mag daarom met recht een 'ervaringsdeskundige' genoemd worden.

Mirjam:

"De dag dat ik de beslissing nam om mensen te gaan helpen op zoek naar de formule naar een mooier leven, is één van mijn mooiste dagen ooit!

Het is een lange zoektocht geweest en verre van een mooi geplaveid pad, maar met omwegen, bergen, dalen en zelfs beren op de weg, heb ik bereikt dat ik nu sta waar ik sta. En daar ben ik trots op, maar vooral gelukkig om!

Ik doe de dingen waar ik blij van word en geloof me, dat is niet altijd eenvoudig geweest, maar door volharding, vertrouwen en verlangen is het me gelukt!  Dat gun ik iedereen!

Het is mijn passie om net dat verschil te maken voor zoveel mogelijk mensen.

Door mijn integriteit, empathisch vermogen en laagdrempeligheid heb ik gemakkelijk een klik met mensen. Dat is fijn tijdens het coachen.

Ik ben een gelukkig en dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen."

Voor Mirjam is het een tocht geweest waarbij ze vooral veel zelf heeft ontdekt, maar dat is niet nodig. Door je te laten coachen door Het GeluksLab hoeft het geen lang proces te zijn, maar door het stellen van de juiste vragen en de inzet van specifieke technieken kom je heel snel tot zelfinzicht en zullen alle beslissingen ook écht de jouwe zijn, waardoor je veel meer in je eigen kracht komt te staan en het doet, zoals het voor jou goed voelt. En dat is wat telt. Jouw levensgeluk! 

 
Opbellen
E-mail
Info